Selamat menjalani ibadah puasa :D

Dah masuk hari kedua puasa . Masih belum terlewat untuk aku mengucapkan ' Selamat Berpuasa ' buat seluruh umat Islam di Malaysia . Belum masuk 1 minggu puasa , dah berlambak iklan baju raya kat tv . Tension je tengok . 

Aku cuti puasa ni 2 minggu je . Lepas tu start sem 4 untuk 2 minggu . Lepas tu cuti raya 1 minggu . Sedih betul laa . But at least dapat jugak merasa air tangan mak untuk 2 minggu ni . 

Anyway , selamat mengerjakan ibadah puasa di bulan Ramadhan yang penuh berkat ni :D

P/s : Puasa tau , jangan tak puasa :D

1 ulasan:

raingers berkata...

hii awk camne nk wat menu mcm wk ponye 2..sy punye menu kosong je camne nk isi ekk..yg home 2 adelah..tolon sy wk..