End of semester 3 . Best class ever :D

Hey peeps ! Macam pepsi pulak peeps tu . Hehe . Dengan berakhirnya kelas Jumaat lepas , maka berakhirlah sudah sesi pembelajaran aku pada semester 3 ini . Wah , ayat macam jadi MC je . But not officially over sebab final belom habis lagi . Huhu . And pada hari tu juga aku rasa happy ! Sebab apa ? Sebab baru nampak kelas ni macam bersatu . 

Sebelum ni bukannya berpuak-puak pon cuma , jarang nampak bersama . Dia dengan geng dia . Dia pula dengan geng dia . And Jumaat tu juga first time kami amik gambar bersama , satu kelas . Setelah sem 3 hampir ke penghujung .

Hari tu kami kena buat presentation untuk subjek Phonetics and Phonology . News broadcasting . Mula mula tu cuak laa juga . Tapi bila dah habis present , oke pula . Rasa macam nak buat semula , yang lebih baik . sebab masa aku buat tu , aku malu malu . Haha .

But I'm glad Mr. Farez , our lecturer suka slot advertisement group kami . And dia suka presentation semua group . Dah , tanpa membuang masa , aku sajikan blog ni dengan gambar gambar kami sepanjang hari Jumaat tu :D

Pagi tu , practise dulu .





Tunggu giliran .




Other's group .





Setelah selesai semuanya !





On the way balik hostel . MENGGILA ! :D









Sampai di sini sajalah rancangan kita untuk hari ini . Semoga bertemu lagi jika dipanjangkan umur . Hehe . Ciao !

P/s : Rasa nak ulang moment hari Jumaat tu :D

Tiada ulasan: