Diari semalam yang sangat mengujakan !

Gaya macam dah habis final exam ni bole berjalan sampai KL Sentral . Hehe . Actually dah kempunan kot nak makan Subway . Budak kelas asik sebut sebut je . Nak tau juga kan apa rasa nya . Tu yang semalam pergi tu . 

Gerak dari Unisel jam 3 petang sebab sebelum tu ada kelas sampai jam 2 . Pergi dengan Shikin , Ecah and Sayy . Mula mula rasa macam tak nak pergi sebab dah nak petang kan . Tapi feeling ni memang kuat gila nak pergi . Heheh . So , bermula laa journey ke KL Sentral .

Makan Subway dulu . 






Aku makan 6-inch parmesan + chicken + salad + bawang + timun + bbq sauce + chili .


Nampak marvellous kan ? Hehehe .


Lepas tu , jalan jalan laa bakar kalori . Sambil tu teman Ecah shopping kasut dengan baju . Kat situ , ada kasut murah . 2 pasang RM 50 ! Wooo , malangnya semalam kesusutan wang . Hehe .




Masa kat depan kedai kasut tu kan , aku ada jumpa pakwe aku . Famous woo dia ni . Kacak plak tu ! Hehehe .


Lepas maghrib baru gerak balik Unisel . 




Sampai Unisel jam 11.30 . Hoho . Memang penat gilaaaa tapi best keluar gelak gelak . Release tension sebelum final . Love you guys ! <3

1 ulasan:

garfield nazi berkata...

spe agaknye budak kelas ko yg slalu sebut2 pasal Subway ni?
ish3!