Selamat pengantin baru sayang ! (:

Alhamdulillah , dah kahwin dah kawan aku yang sorang ni . Aku kenal dia masa form 2 . Dia sekelas dengan aku . Tapi kami start rapat dari form 4 . Tak moh cakap panjang . Tengok je gambar kahwin kawan aku yang cantik ni (:






I really miss them all ! Semoga yang lain tu cepat cepat laa kahwin ya ! (:

As for chea , semoga jadi seorang isteri yang solehah and taat pada suami . Semoga rumahtangga korang diberkati dan semoga dapat anak ramai . Hehe . And berkekalan hingga ke jannah ya sayang (:




Tiada ulasan: