Alhamdulillah saya dapat !

Assalamualaikum kawan - kawan !

Hari ni aku tak rasa macam excited sangat laa . Meyh aku cerita . Hari ni kan dah boleh semak UPU . Oke , aku dah semak dan Alhamdulillah ...


AKU DAPAT !

Tapi aku rasa mungkin aku tak pergi kot . First sebab aku dah sambung kat unisel ni . Secong sebab UNIMAS tu ! Jaoh ! Mak aku tak kasi . Huhu ~

Anyway , aku bersyukur sangat (: . Sapa yang belum semak boleh klik sini . 
SEMOGA BERJAYA ! 

6 ulasan:

http://aniesandyou.blogspot.com berkata...

tahniah! x kira la belajar d mn sekali pun yg penting mesti rajin!

Kerana LiverpoolFC episode 1

H I D A Y A H berkata...

tahniah :)

iena_mieyna ^^ berkata...

huaaa...saya kalau dpt mmg pergi..minat benor nak g jauh2..hik3

Cikin berkata...

THANKS !

Ingat mmg nak pegi , tapi mak ayah tak kasi ,

Garfield berkata...

Ouh...
Ko STPM rupanya...
sama la ngan aku...

Kira ok la coz ko dapat tawaran dr UNIMAS...
tahniah2 walaupun pilih untuk terus sambung di UNISEL...

Cikin berkata...

Oh . Thanks (: