Saya rindu !

Assalamualaikum kawan kawan !

Rindu rindu aduh sayang merindu . Jauh jauh orang sudah menjauh . Kasih kasih aduh sayang berkasih . Bukan bukan hamba orang terpilih .

Walaoweyh . Tengok , siap ada lirik lagu lagi . Hehe . Lama dah rasanya aku tak menaip kat sini . Rindu rasanya . Tu yang siap berlirik bagai tu . Oke . Cukop .

Sekarang ni aku rasa laa , aku punya busy tu mengalahkan bos aku pula . Busy busy busy ! Cakap laa bila masa aku tak busy , setiap masa aku busy . Cuba korang kira berapa banyak aku taip busy tu . Haha . Tu dah cukop laa menggambarkan ke-busy-an aku . 

Dulu aku fikir , kerja admin ni senang je . Cuma taip taip , buat call sikit sikit . Rupanya lebih dari tu . Aku kena isi form itu , form ini . Setiap kali orang hantar new case , aku kena semak betol betol . Kalau salah , aku laa yang kena isi balik form tu . 

Lagi , aku kena pergi HQ kat KL tu . Kalau pergi dengan bos best laa ! Naek kereta . Kalau pergi sendiri , naik train laa jawabnya . Yang tu aku tak kesah pon . Aku memang suka jalan jalan . Hehe . Tapi tu laa antara reason kenapa aku jarang online . Kalau online pon , online facebook je . 

Blog jarang laa , sebab nak kena update kan tulis panjang panjang . Aku bukan pilih kasih tau . Kecik hati plak blog aku ni jap lagi . Hehe . Oke , tu jje buat masa sekarang . Aku nak bersiap pergi kerja !

P/s : Teringin nak karok ni !

Tiada ulasan: