Date dengan budak bulat ! Haha .

Assalamualaikum kawan kawan !

Aku sangat laa eksaited hari tu meluangkan masa dengan Cik Leeya hari munggu lepas sampai lupa nak update blog ni . Apa kena mengena pon tak tau . Haha .

Actly , bukan sebab dia tapi sebab kerja yang sangat laa banyak sampai aku takda masa nak update blog ni . Anyway , aku happy sangat dapat lepak dengan dia .

Kami dating masa hujan . Tapi takda kami riang ria main hujan tu . Haha . Teringin tapi nanti laa . Heh .


Sampai hati kau tembak aku .


Aku tak tau apa apa . Haha .


Tengok , bracelet sama . Korang ada ? Hehe .


Bracelet lagi . Hehe .


Terkejot tengok kek coklat bertukar menjadi brownies ! Haha .


Shut up . Just make pecae , will ya ? Haha .


Ni pun aku tak tau . Haha .

Oke . Tu laa antara foto yang kami snap . Banyak lagi actly . Tapi kang berat pula blog aku ni . Hehe .

P/s : Babe , tak saba nak date dengan kau esok ! (:

Tiada ulasan: