Contest dah ada pemenang !

Assalamualaikum kawan kawan !
As you guys can see the title above , aku dengan Cik Leeya dah jumpa pemenang untuk Contest : Aku Foodilicious ! Yeay !




Sebelum aku umumkan pemenang , aku nak ucapkan thanks kat semua yang join contest aku dengan Cik Leeya buat ni . Sangat sangat terharu oke ! Tak sangka ada yang join . 

Gambar pun bukan main laa comel dan hensem . Susah tau nak pilih pemenangnya . Aku dengan Cik Leeya sampai garu garu kepala nak pilih . 

Ada tu gambar dah oke , tapi takda slogan . Sayangnya ! Tapi nak buat macam mana , tak memenuhi syarat . So , aku tau korang mesti nak tau siapa pemenangnya kan kan kan ?

Dan pemenangnya adalah ...











Waa . Donut tu betul betul buat aku kebulur . Bak sikit ! Hehe . Tahniah ya ! And thanks sudi join contest kami ni !

Oke , untuk memudahkan kami contact awak , sila laa ke page FB kami ya . And bila dah add , inform tau . Kang tak dapat hadiah ! Haha . Awak boleh tengok kat sidebar sebelah kanan . Ada Fb Badge kan ? Klik je situ .

Oke , selesai sudah urusan contest . Yang tak menang tu jangan menangis . Jangan terjun KB Mall pula ya ! Haha . Bajet macam contest hebat sangat je . Eh , hebat apa . Hehe . 

Tiada ulasan: