Update contest .

Assalamualaikum kawan kawan !

Oke . Dah tajuk pon Update contest , semestinya aku nak update pasal contest kan . Hehe . Aku nak ucapkan trillion zillion thanks kat korang korang dan korang yang sudi mengjoinkan diri dalam Contest Aku Foodilicious . Sangat sangat terharu oke . Dah laa ini contest pertama aku dan Cik Leeya Bolats and yang mengjoinkan diri dalam 41 orang . Sungguh gembira .

Oke , aku nak kasi tau . Sebab ada seorang blogger ni tanya aku lelaki boleh join ke ? Of course bebeh ! Hehe . Contest ni bukan untuk gegirl saja . Boboy pon boleh . Mungkin sebab penyertaan semua daripada perempuan membuatkan beliau ragu ragu untuk join . Hehe . Anyway , kat bawah ni ada list peserta contest . Cekidaot link korang tau . Kalau takda , roger roger oke .




































2 ulasan:

aMieraroSe'$ berkata...

cayalah cikin ! da wat contest sendiri ^_^

Cikin berkata...

@aMieraroSe'$

haha . aku bukan buat sorg doe . dengan member (: