Tak suka bila online facebook je , news feed ada yg dirty . Pape entah .

Assalamualaikum kawan kawan .

Korang faham kan title post aku ni . Memang aku tak suka . Bila online je , tengok kat home tu , ada yang mencarot segala macam . Lebih lebih lagi perempuan . Mungkin kau akan kat tu facebook kau , suka hati laa nak buat apa . Tapi news feed tu akan ada kat home aku . Tau kan kan kan . Kau kan dah lama guna facebook , tak kan tak faham . 

Aku tak nak laa delete kau sebab kau tu kawan sekolah aku . Kalau kau nak bukak facebook aku , then tengok kena add dulu , laen pula ceritanya nanti . So , tolong laa jangan mencarot kat facebook eh . 



Yang dicarotkan tu benda sendiri . Tak kan tak malu kot benda sendiri disebut sebut weyh . Aku pon agak teragak agak juga laa nak post entri ni . Berapa banyak agak daa . Haha .

So , kawan kawan . Jangan laa mencarot tau . Benda sendiri ke , benda orang lain ke . Tetap tak senonoh oke . Ben da sendiri jaga sendiri . Benda orang laen , biar dorang je jaga . Tak payah amek tau .

Sekian .

Tiada ulasan: