The sun was shining , baby !

Assalamualaikum , baby ! Eh , kawan kawan !



Pagi tadi bila buka je komen kat entri contest , aku senyum . Senyum gembira tau . Sebab aku ingat takda orang nak join contest aku dengan Cik Leeya . Rupanya penat aku berblogwalking sepanjang malam membuahkan hasil juga . Ada laa beberapa orang yang sudi menjoinkan diri .

Lepas ni aku akan berblogwalking lagi kat blog abang Ben . Aku guna link yang dia tepek untuk blogger ikut negeri tu . Sekarang ni baru nak start dengan Negeri Sembilan . Banyak lagi kerja yang perlu aku buat . Iya laa , nak promote contest ni kan . Takkan buat buat entri je , then tunggu je orang masuk . Kena laa usaha keras sikit . Bak kata abang Ben blogger kena menderita dulu .

3 ulasan:

Kak Sam berkata...

Assalamualaiku...
tq sudi singgah di myhomework. Hari ni baru berkesempatan nak buat kunjung balas. best gak contest kat atas tu. Tengoklah kalau aka diberi ruang weekend ni insyaallah akak join. Ehhh bila ye tarikh tutupnya?

Fyqa berkata...

wahh. menarik.
thanks for invite :)



*psst.cantek blog awk. sy suka !

annenyss berkata...

baby ? aww aww aww . hehe ;p

moga contest berjaya :)