Sengal Zone : Saya Sengal !

Assalamualaikum kawan kawan !

Oke , aku harus menaip sepantas kilat sebab due untuk Segmen Saya Sengal dah nak hampir . Sebelum aku mendapat sebarang kutukan , aku nak perjelaskan di sini . Aku bukan fotogenik dan bukan juga seorang yang kreatif . Tapi aku cuba juga laa . Haha .


Bila tengok header tu korang dah tau siapa punya segmen ni kan kan kan ? Ya , beliau laa Incik Udeen The Sengal Spiderman ! Haha . Suka hati aku je nak tepek nama tu . Kehkehkeh .

Setelah membaca syarat syarat beliau , ini laa hasilnya ! Maaf ya , tulisan buruk !






Ya , aku tau buruk . Jangan laa kutok . Report kat ayah aku tau laa . DUSH ! Haha , gedik je nak emo emo .  Dah dah . Kalau nak join pun sempat lagi ni . 15 minit lagi .


Tiada ulasan: