Sengal Zone : Call vs SMS !



Assalamualaikum kawan kawan .

Nampak header Sengal Zone kat atas tu ? Bagos kalau nampak . Kalau tak nampak , meyh pinjam spek tebal aku ni . Hehe . Ada unsur keperlian di situ . Oke oke . Aku join segmen Incik Udeen ni . Jom !

Aku lebih prefer SMS . 

Kenapa suka SMS .

Sebab aku sangat suka menaip . And lagi jimat daripada calling calling . So , tak laa cepat habes kredit aku . Hehe . Kalau orang call pon aku tak angkat , sama ada number tu aku kenal atau pon tak . Hanya orang tertentu je aku answer call . Hehe . Kejam kan .

Line kegemaran .

Mesti laa Maxis ! Satu family aku guna Maxis . Jimat tau . Lagi lagi youth club . 1 SMS 1 sen je kan kan kan . Jom laa pakai Maxis sekali . Hehe . Promote jap .

Sengal Zone , bagi laa saya top up sebab saya lama dah tak top up . Ni pon guna SOS top up . Nak habes dah pon . Kesian kan . 
Oke , siap ! Jom laa terjah Blog Incik Udeen ni (:

1 ulasan:

ryder berkata...

TQ n Ryder follow..