Semua dah tau Man juara Raja Lawak 5 . Tak payah update pun takpa kan . Haha .

Assalamualaikum kawan kawan !

Haha . First time aku tulis tajuk entri sepanjang itu .

Amboi amboi . Ramainya update pasal Man . Mungkin aku agak sedikit terlewat ya . Takpa , asal aku update sudah . Aku memang dah agak dari mula dah . Pasti nya Man menjuarai Raja Lawak 5 ni . Kehkehkeh . Walaupun aku tak pernah meluakkan kredit hotlink aku ini untuk mengundi beliau , tetapi keyakinan tetap teguh di situ .



You see . Nampak gaya seorang juara di situ . Hah , paling paling kalau bodek , macam ada share je kan . Haha . Aku bukan nak share daripada RM100,000 tu pon . Sekadar nak ucap TAHNIAH ! 

Tiada ulasan: