Lets support Earth Hour !

Assalamualaikum kawan kawan !

Malam ni dari jam 8.30 sampai 9.30 , apa kata kita padam segala lampu dan barang eletrik untuk menyatakan sokongan kita pada Earth Hour . Atau dalam Bahasa Melayu nya , jam bumi . Haha . Serius . 


Haha . Direct translation dia kasi kau ! Anyway , alaa . Bukan lama pon satu jam tu . Selama ni bumi dah berbakti dah kat kau . Apa salahnya kasi bumi rehat jap . Satu jam je laa ! Hehe . Agak emosi .

Kalau korang nak alert pasal earth hour ni , bukak laa web Earth Hour . Then ikut langkah langkah yang tertera ya .


Then , isi benda ni .


Done . Kalau nak share pon boleh ,


Haa , senang kan . Jom kita bergelap selama sejam malam ni !

Tiada ulasan: