Kotex Fresh Face Search 2011 Contest !

Assalamualaikum teman teman blogger !

Dengan perut yang lapar dan kondisi pengonlinean yang tidak selesa , aku tabahi juga hati dan diri serta jari jemari montel ni untuk menulis satu entri . Apa macam intro ? Oke tak . Haha .



Masa aku jenjalan kat blog ni tadi , aku ada terbaca satu entri . Seorang blogger bernama Ailyl Rozanna . Dia ada masuk contest kotex ni . Aku pun semangat juga laa nak join . Untuk keterangan lanjut pergi ke laman facebook kotex .

Dan kalau tak keberatan jari jemari comel , tolong laa vote kan . Haha . Tak nak pun takpa . Tapi kan kan kan , kalau voters pun berpeluang untuk memenangi tiket wayang tau ! Apa macam ? Haha .

Oke , nak isi perut dengan lauk kedai ! Haha . Cau cin cau air cin cau (:

3 ulasan:

MIMIE AIZA berkata...

gudluck :)

aleen aiden berkata...

terasa mcm nak mengisi perut dgn lauk kedai juga dbuatnya.hu3
btw,gudlak ye! ^_^

Cik Su Life Cycle berkata...

jom vote untuk cik su jgk