Kegilaan nak baked tapi tak gerak gerak lagi . Haha . Apa apa entah !

Assalamualaikum kawan kawan !


Sekarang ni , aku suka sangat google resipi kek , cookies , cupcakes . Banyak juga laa resipi aku kebas . Tapi buatnya tak ! Haha . Bukan tak , belum lagi oke . 

Malam ni aku nak cuba sati resipi ni . Outregeous Chocolate Cookies . Amboi , nama pon dah best . Bahan dah beli dah tadi . Tengok , semangat ke ta semangat .

Makin tembun laa aku macam ni . Asyik makan je . Coklat macam tu . Haha . Bila aku nak diet entah . Konon je plan nak diet bagai . Asyik tertunda je .

Agak kalau mula esok oke tak ? Tapi kan kan kan , mak aku mesti masak best esok . Sebab esok kan weekends . Alaa , macam mana ni ? 

Takkan aku nak meleleh air liur je kot . Tak aci tak aci ! Haha . Ada unsur kebudak budakan di situ ya anak anak . By the way , aku kebas resipi kat Makcik Martha Stewart punya web and Joy Of Baking .

Cecuba cecuba ! 

1 ulasan:

littleMissAddin berkata...

bake je . then nanti bagi saya rasa k :) hee