Jom main spontan !

Assalamualaikum kawan kawan .

Masa aku taip entri ini aku sedang bermain dengan riang dan senyuman yang sampai ke telinga . Nak tau aku main apa ? Bukan tengteng mahu pun batu seremban . Aku main mainan spontan .

Korang pernah tengok rancangan spontan kat Astro Warna tu tak ? Dialog ikut huruf A sampai Z . Lebih kurang macam tu laa . Aku main dengan kawan facebook aku . Tengok , siapa kata online ni buang masa ? Haha .

Ni permainannya .
Situasi : Mama Farid tengah buat kek kat dapor .
Huruf bermula : M .








Haa . Gitu laa game nya . Tengok dari chat pertama . Susanan huruf dari M sampai L . Ikut susunan . Haha . Memang senyum je main game ni . Dan benda ni adalah spontan (:

Tiada ulasan: