Jom Join Bloglist Man Yusoef

Assalamualaikum kawan kawan !

Korang kenal tak Man Yusoef ? Bukan Man Raja Lawak tu tau . Ni blogger . Haha . Tadi masa aku jenjalan kat Blog Yana aku baca laa satu entri . Dia join Bloglist Man Yusoef . And last last tu aku nampak dia tag aku . So , aku dengan bangga dan riaknya nak join Bloglist Man Yusoef ni . Kerek tak mukadimah aku . Haha .


Blog Man Yusoef TAK BEST sebab entri dia sikit punya panjang gila babeng wa cakap lu ! ( Eh , hilang sopan jap ) Dah tu cerita dia yang merepek meraban meroyan tu buat aku nak scroll lagi lagi dan lagi . Boleh pula tu tepek resipi bebanyak kat blog dia . Tak banyak pon , tiga je . Haha .

Kejam pula ayat aku . Tapi tu sebenarnya kata kata perangsang supaya dia maju dalam arena blogging memblogging ni . Caya sama lu ! (:

Dah dah . Jom join .

Cik Leeya

Tiada ulasan: