Haha . Agak batak jap guna Question kat Facebook .

Assalamualaikum kawan kawan .

Online je Facebook tadi , mata tiba tiba jadi agak batak dan jakun melihat Question kat sebelah Status tu .


Yang aku bulatkan dalam kotak pink tu . Kalau tak nampak , klik gambar kasi besar gedabak ! Aku yang agak riang ni pon klik laa Question tu . Lalu ,


Timbul laa soalan yang agak tak best aku tepek kat situ . Hmm . Petang tadi masa aku online , rasanya takda benda ni .

Sangat baru . Oleh itu , memang harus laa aku batak kejap kan !

2 ulasan:

pwincess Lov3y dOv3y berkata...

la ade ke??
x prasan pun mase on9 tadi.

Cikin berkata...

@pwincess Lov3y dOv3y

hahaha . ada ada ! tu , siap bukti lagi (: