Di Sebalik Tabir Blog

Assalamualaikum .

Lama rasanya tak join segmen Abang Ben . Kali ni segmennya bertajok seperti yang tertera kat atas tu ya .

Abang Ben suroh letak gambar yang paling menawan . Haha . Ada ke gambar aku yang paling menawan ?



Hahaha . Jumpa pon gambar . Menawan kan kan kan . Oke perasan lebih !

Nama aku Nur Ashikin tapi dari kecik makcik pakcik aku panggil aku donut . Hahaha . Sebabnya masa kecik dulu aku memang bulat , sampai laa sekarang . Maseh melekat lagi tau nama donut tu . Hampeh ! Kalau korang nak panggil aku donut , panggil laa . Comel pula aku rasa . Haha . Sekarang ni aku tengah menganggur . Aku nak sangat kerja kerani . Kalau ada mana mana lubang kerja , inform oke (:

Oke , follower aku sekarang 267 dan agak statik di situ . Hehe .

Seterusnya kita beralih kepada soalan soalan yang harus dijawab . Harus tau .

Soalan 1 : Jika anda tak punya blog , apakah yang akan anda lakukan di dunia maya ini ?

Hmm. Mungkin aku hanya sekadar seorang gadis sepi . Eheh . Online facebook dengan layan youtube je laa kot . Menghilangkan kebosanan yang terbuku di hati ni .

Soalan 2 : Ceritakan kepentingan blog kepada anda .

Uish , penting doe ! Blog ni kira macam diari aku laa . Yelaa , nak tulis dalam buku malas . Taip taip ni kan best . So , taip dalam blog je laa . Boleh lepas segala tensen . Hehe .

Soalan 3 : Blog feveret yang wajib singgah hari hari . Kenapa dan mengapa .

Blog feveret aku adalah Blog Cik Bulat dan Blog Sengal Zone . Memang hari hari aku akan singgah . Aku suka gaya bahasa orang muda macam tu . Hehe . Lagi satu Blog Abang Ben . Eh , web ke blog eh . Huhu ~ Tak kesah laa . Aku suka sebab gaya bahasa yang santai and relax . Yang pasti di sebalik santai dan relax tu , ada mesej yang diselitkan .

Itu sahaja . Korang join jom . Kasi banyak blog kat situ , biar pening Abang Ben ! Hahaha ( gelak jahat ) !

P/s : Ya , aku agak jakun dengan blackquote ! Haha .

22 ulasan:

Kei Seichi berkata...

singgah sini...
sy amek number 274 ye...
nak ngorat cik donut buleh?
ngeh3...

Cikin berkata...

@Kei Seichi

hahahaha . tenkiu . adeh , nak ngorat ? tanya ayah dulu . hahaha ~

Kei Seichi berkata...

hehe..kene tanye ayah dulu ke...
ayah saya bagi je ngorat awak..
ngeh3...

apisv2 berkata...

salam,
mengunjungi disebalik tabir blogger;p
dtg dr blog abg ben;D

disebalik tabir apisv2

Cikin berkata...

@Kei Seichi

hahaha . cuba laa try test . ada bran ?

Cikin berkata...

@Kei Seichi

hahaha . cuba laa try test . ada bran ?

Dea berkata...

hepy belogging!!..salam perkenalan..;)

Cikin berkata...

@apisv2

heyy . tenkiu tenkiu (:

littleMissAddin berkata...

:)

cik ayin berkata...

keep blogging yaww :)

bun berkata...

teruskan usahe

datang buat spotcheck dari BA
bek hati vote lah sini

http://blueberrybun185.blogspot.com/2011/03/kalaw-suke-vote-blog-ini.html

salam kenal and thanks

KatekateKite berkata...

hai cikin..... =)
-------------------------------------
WOW! JOM tengok apa yang terrrpanjang dan terrrhebat kat KatekateKite tuu??

нαηιмQαtяυηηα∂α berkata...

singgah n follow sini. =)

thanx lawat blog =)

Kay Huliana berkata...

hye cikin, suda follow cni

manyak best ini belog... ;)

Fika Rozaidi berkata...

hye cik cikin. datang melawat blog ini ;)

budak kampung berkata...

follow kamuuuuu

Cikin berkata...

hai olls ! Thanks tau drop by (:

Me CiK HanAn VioLeT berkata...

datang dri blog abg ben..happy blogging yer!!~~ kite da follow awk taw ;)

haidzir84 berkata...

saya mai tengok segmen abg ben..siap follow no 300 tuuu

mas.saari berkata...

singgah dari segmen abg ben
salam perkenalan

jom join contest saya
http://masikarfan.blogspot.com/2011/03/contest-makan-paling-comot.html

pRiNCe berkata...

"nice entry tau... dtg dari blog abg ben.... jom bce petua orang2 tua tntg soal kecntikan tubuh badan..."

selamat berkenalan ye...:)

misscha berkata...

olla, donut, terjah dr blog bro ben......

jemput2 blogwalking :)

http://misscha-cecite.blogspot.com/