Bila aku date dengan dia .

Assalamualaikum !

Hari ni memang sangat laa best . Sebab tadi aku sudah melakukan aktiviti yang memang laa aku suka gila . Karok ! Aku pergi dengan Cik Leeya tersayang . Kami karok kat suria box the store je . Jaoh jaoh nak karok buat apa . Dekat ada , serbu je laa .



Ini aku . Actually aku tak seputih tu . Efek lampu food court semata mata .



Ini Cik Leeya . Kami married sudah ! Haha .

Tiba laa masa kami mengkarokkan diri . 3 jam tau . Adoyy , memang hilang sekejap laa suara aku . Mana tak nya , lagu banyak tarik tarik . Tak beragak ! Amek kau , hilang suara . Hehe . Naseb baek sekejap je .



Lepas karok tu , kami pergi C-Two United dulu . Alaa , brand Cheetah tu . Tau kan ? Sebab Cik Intan ada kat situ . Kat situ pon sempat bersnap . Dah nama pon Cik Leeya tu gila camera ! Haha .




Then baru laa pergi makan ! Haha . Aku memang lapar gila . Mana taknya . Last makan jam 9 pagi kalau tak silap . Tu pon makan nasi lemak 5 sudu je . Heh . Nak diet konon . Last last bedal Kepsi juga . Jam 5 agaknya . Hehe . Hancus teros diet . Hampas kelapa sunggoh ! Haha .



Tu laa Cik Intan ! Comel kan . Then lepas pusing pusing sikit , kami gerak balik rumah .
P/s : Bieha , Biela , Intan , Leeya , Sue . Aku rindu gila kat korang . Even ada juga laa jumpa korang but seriously rindu ! Nak nangis boleh tak .


1 ulasan:

cik leya binti abah berkata...

wahh . aku bangga kau tepek muka aku bebanyak kat sini . artis ! haha