Apa kata korang kalau aku nak buat contest ?

Assalamualaikum .

Korang , aku nak tanya ni . Aku dengan Cik Leeya nak buat contest tau . Contest apa , tak boleh laa kasi tau lagi .

Aku nak tanya ni , korang rasa korang nak join tak ? Kami dah siap buat rules bagai . Hehe . Cuma banner je belom siap lagi . Hee ~

Saja nak mintak pendapat korang (:

5 ulasan:

..bicara hati ke hati.. berkata...

nak join..hihihi..cikin buat contest mesty bes..hadiah pon bes kan..hahahah..:)

Cikin berkata...

@..bicara hati ke hati..

insyaAllah . cikin bukan buat sorg . ada dgn sorg mmbr tu . kalau respon oke , kami buat :) thanks tau !

Akeyla Azmey :) berkata...

Heeee, boleh jea :D

Cikin berkata...

@Akeyla Azmey :)

thanks ! (:

fRaMe+LenSeS berkata...

wahh. orang tu nak wat contest.. sila2.. ;))