Akhirnya !

Assalamualaikum , kawan kawan .

Lamanya aku tak update blog . Mau dua hari kan aku tak update . Oh , rindunya sama kau wahai blog . Sebenarnya sekarang aku tengah happy plus bangga sikit . Sebab aku dah reti nak buat gambar yang kat profile facebook tu . Gambar yang kat sini ni ,


Hah , tu nampak yang warna biru tu . Yang kawan elmo tu . Hehe . Comel kan beliau di situ . Beliau akan menjaga profile facebook aku tu sampai laa aku meresignedkan beliau . Hehe .


Buat masa ni beliau merupakan pengawal yang sangat berdedikasi serta bermotivasi . Jangan risau , aku up kan gaji kau nanti . Hehehe .

P/s : Orang lain dah lama buat , aku je yang tertinggal komuter . Hehe .

2 ulasan:

cik leya binti abah berkata...

keh keh . sumpah kesian sama kau . berkurun dah aku buat banner neh taw . haha *gelak jahat sikit

Cikin berkata...

bengong laa . hahaha . alaa , takpa . aku punya comel ! :p