What a day !

Assalamualaikum !

Well , keputusan STPM dah selamat keluar 21hb hari tu . Dengan rasa cuak juga laa aku pergi sekolah hari tu . Aku takot kalau keputusan tak seperti yang aku harapkan .

Jam 11.30 ( bukan seperti yang dijanjikan ) Incik B ambil aku kat rumah . Kami pergi makan kat Mekdi Rahman Putra dulu . Yeay ! Dia belanja makan . Haha ~ orang yang dah kerja kena laa belanja seorang penganggur macam aku kan . Tima kaseh B !

Thanks kawan (:

Then lepas makan , kami gerak laa pergi sekolah . Oh , hati sunggoh tak tenang . Memikirkan keputusan . Bila dah dapat keputusan , guess what ? Aku rasa sedih . Sebab jaoh beza daripada target aku . Tapi tak nanges laa , tak boleh . Hati kena kuat . Urm , aku dapat 2.75 je . Kalau yang tiga subjek terbaek 2.89 kot , still sikit .

Tapi nak buat macam mana . Mungkin aku tak cukop usaha kot . Yeke ? Hehe . Apa apa pon aku bersyukur sebab lulus semua subjek . Merasa 4 Prinsipal . Alhamdulillah . Mungkin aku ada rezeki masok dan belajar kat universiti . Oh , tak sabar . Insya - Allah .

Lepas keluar dari sekolah , ingat kan nak teros balek sebab kawan kawan tercinta mana pergi entah . On the way balek , B tanya nak pergi mana . Aku kata aku ikot je laa mana dia nak pergi . Nak balek rumah masa tu awal sangat . Then dia kata nak tengok wayang . Oke ! Dia belanja lagi . Aku makin segan hah . Haha . Dalam hati happy . Ada orang nak belanja , lalala .


So , singgah rumah dia jap . Dia tukar kereta then kami meneroskan perjalanan ke OU . Masa tu dah jam 4 lebih agaknya . Kami tengok filem The Mechanic . Nak review cerita tu tak . Klik sini . Not bad laa cerita dia . Then jam 7 kami gerak balek rumah . Oke , sampai rumah dalam 7.20 . Agak lambat di situ . Hehe . Nasib ayah dengan mak tak marah . Sayang ayah . Sayang emak .

2 ulasan:

iena_mieyna ^^ berkata...

not bad la tu..hehe..btw,gud luck tuk further study lak nanti .. ;)

Cikin berkata...

thanks :) u too :)