Sengal Zone : Polis Sentri !

Selamat malam kawan kawan ! Aku baru je balekdari rumah nenek aku ni . Lama tau tak pegi rumah nenek . Walaupon tak sampai 2 kilometer , tapi memang jarang aku pergi . Jahat betol cucu mu ini wahai nenek . Haha . Bukan taknak pergi tapi rumah nenek aku tu dekat dengan jalan besar , cuak mau pergi jalan kaki . So , aku tunggu masa ayah aku free je laa .

Oke berbalik kepada segmen ni . Macam biasa laa , kalau dah nampak Sengal Zone tu tak laen dan tak bukan Incik Udeen punya blog laa kan . Lama dah tak join segmen beliau . Hehe . Korang pon join laa sekali . Sekali je cukop . Hehe . Cekidaot !


Anda nak jadi apa ? Polis ke pencuri ?
Haha . First time aku dengar orang tanya macam ni . Eh , bukan dengar . Baca . Urm , aku nak jadi pencuri laa . Tapi dalam segmen ni je oke . Realitinya aku ni baek ! Haha (:

Berapa laju agaknya kalau anda berlari ?
Huh ! Ni soalan perli ni . Tau laa aku ni tak mampu berlari laju macam kuda .
Kudaku lari gagah berani .
Eh , lagu pula . Hehe . Aku ni tak laa laju sangat berlari guna kaki . Kalau melarikan makanan ke dalam mulut laju laa . Urm , kalau setakat 100 meter tu , aku boleh dapat nombor 3 je . Huhu , jangan laa gelak . DUSH ! Tapi aku akan berusaha laa untuk berlari sekencang badai katrina untuk melayakkan aku jadi pencuri yang berjaya dan punya wawasan . Adeh !

Korang join laa . Cepat , lagi 30 minit je ni !

Tiada ulasan: