Segmen : Saya punyai 100 hingga 500 FOLLOWERS

Assalamualaikum semua !

Aku tau korang boring tengok blog ni . ( Paling paling ramai je viewers ) Sebab aku asyik post pasal segmen dengan 30 Hari Mencari Cinta tu kan kan kan . Tapi oke what . Korang boleh berkenalan dengan aku . ( Siapa je laa ) Well , kita teroskan .



Owner segmen ni adalah Abang Ben Ashaari . Konfem korang kenal kan . Urm , follower aku memang lebih daripada 100 orang . Tapi maseh jaoh lagi untuk sampai 500 tu . Setakat jam 2.36 petang 16 Februaari , follower aku seramai 258 orang . Jadi aku layak laa nak join segmen ni kan kan kan .

Kalau nak join , redah laa blog beliau tu ya .

4 ulasan:

Hazmin berkata...

hye
salam perkenalan dari Hazmin
saya blogger baru nak belajar
selamat berblogging

BLOG HAZMIN

anizsDANbintang... berkata...

keep blogging dear =)

Bella Ayub berkata...

salam.. bella datang daripada belog abang ben asaari :)

selamat berbelog ..

feel free to visit mine

apisv2 berkata...

salam,
mengunjungi rakan2 blogger tegar;)
eh bergurau;p
slm perkenalan,
dtg dr blog abg ben;D
blog apisv2