Review : The Mechanic .

Filem : The Mechanic
Genre : Aksi
Pelakon : Jason Statham , Ben Foster .

 

Review : Filem ni mengisahkan pasal seorang pembunuh upahan ( John Statham ) yang kerjanya mestilaa membunuh kan . Takkan goreng ikan pula . One day , dia ditugaskan untuk membunuh seorang kawan dia yang juga merupakan ayah kepada Ben Foster .

Lepas dia dah bunuh orang tua tu , masa ni aa watak Ben Foster muncul . Nak dijadikan cerita , dia pon sama sama buat kerja macam John Statham . Then entah macam mana ( aaku lupa ) Ben Foster ni dapat tahu bapa dia mati sebab John Statham yang bunuh . Nak tau kesudahannya macam mana ? Korang kena laa tengok sendiri . Tak best laa kalau aku cerita .

Korang memang patot tengok filem ni oke . Memang best gila . Banyak action . Kejam pon ada . Ada part yang korang boleh gelak . Heehee . Senang cerita , korang tengok laa sendiri oke . (:

Tiada ulasan: