Milo Fuze !

Assalamualaikum . Hello .

Malam ni aku agak rajin sikit untuk buat entri pasal ChurpChurp . Alaa , burung warna biru yang super awesome comel nya tu .

Oke , malam ni aku nak story sikit pasal hebatnya Milo ni . Oke , kebiasaannya sebelum budak budak pergi sekolah , mak dorang mesti buat kan Milo untuk dorang kan . Kenapa agak korang ?



1 . Sebab Milo tu memberi tenaga .

2 . Sebab minom Milo pon dah kenyang . Tak payah heavy breakfirst .

3 . Concentration tu makin utuh .

Tengok tu . Sebab tu mak kasi kita minom Milo sebelum pergi sekolah . Dan kita cergas bukan . Bila dah besar minom carbonated drinks , air yang sangat tidak elok oke .

Jadi tukarlah menu pagi tu . Daripada heavy breakfirst macam nasi lemak tu kepada Milo Fuze !

P/s : Promote Milo Fuze pula (: