Hari 7 : Perkahwinan Impian

Memang aku menantikan hari ketujuh ni . Haha ! Lets cekidaot (:

1 . Tema pink .


Aku macam suka je tengok baju ni sebab dia ada layer layer . Macam lawa pula . Simple and nice .


Oleh sebab aku taknak bakal laki aku kopak , so pelamin simple macam ni pon jadi laa kan . Hehe .


Bukan baju pengantin dengan pelamin je pink , bilik  pengantin pon kena laa pink juga . Baru padan kan kan kan ?

2 . Tema brown .


Tengok baju tu . Ada ala ala jawa sikit kan ? Suka tau !


Pelamin yang simple lagi . Sangat teringin !


Kat katil tu nanti nak letak bunga sikit . Baru romantik !


Oke , sekian (:

4 ulasan:

♥cik fyza ♥ berkata...

hamboii~ hihihi =D

Siti Fatimah Fuzz berkata...

wah...da berangan nak kawen ni...bestnya...

LehaMY berkata...

saya suka kaler coklat tu . walu bukan fav kaler . heheheh :D

memang best kan bila berangan nak kawin ~ Hehehehe :D

anizsDANbintang... berkata...

memang terawang-awang bila pikir psl kawen kan? =)

kalaulah kawen tu semudah minum milo..hurmmm

btw, nice blog ^_^