Hari 13 : Gambar artis atau band yang diminati

Kita kembali dalam misi 30 Hari Mencari Cinta !

Oke , artis yang aku minat adalah terlalu ramai . Aku paparkan yang tempatan je laa eh .

Scha Alyahya (:



Mula meminati dia masa tengok drama Awan Dania 1 . Memang besar betol bakat dia . Aku suka tengok masa dia berlakon watak kasar , kelakar ! Hehe . Cun pon cun . Haish (:
 
Azad Jazmin (:


Aku start jatoh hati kat dia dalam movie Adnan Sempit The Series , yang kat astro warna tu . Kelakar weyh . Plus dia tall , dark , and handsome !

2 ulasan:

http://aniesandyou.blogspot.com berkata...

ramai sgt yg berbakat.x tau mn nk pilih

me suya berkata...

suya tag cikin. hehehe