Sehari sebagai penganggur !

ASSALAMUALAIKUM :)

Yang ni bukan entri kontest atau segmen oke .
Sememangnya aku seorang penganggur . HAHA
Bangga gila ni .

Sebelum ni memang aku kerja sebagai promoter ,
tapi 19 hari je . Tak tahan .
Penat tau , dah laa tak boleh duduk .
Kena berdiri je macam tiang bendera .
Kaki aku ni dah naik sakit .
Sampai sekarang masih sakit tau .

Kalau bersila lama sikit , memang tak boleh lurus balik .
Sakit sangat , nak berdiri pon susa .
Maybe sebab aku tak minum susu kot . Tu pasal laa . HEHE .
Siyesly , susu putih yang aku minom cuma susu soya .

Anyway , tadi aku pergi tempat kerja aku .
Nak fax salinan ic , punch card dengan maybankad aku .
Sebelum tu teman member makan sebab masa tu masa rehat dia .

Ni laa muka seorang penganggur .

HAHA . Sangat desperate untuk mencari kerja .
Kalau sesapa tau mana mana tempat nak guna kerani ,
inform oke :)

2 ulasan:

aNnE berkata...

anne tak tau lah kerja apa yg tak penat..hehehe..kerani?wah kerja pejabat erk..best gak tu,tp tak tau la kat mana..mgkn blh google..hehe :)

Cikin berkata...

hahaha . ada tau keje yg tak penat , iaitu tanam anggur :)