Saya menang ? Alhamdulillah .

ASSALAMUALAIKUM (:
Hari ni aku bakal senyum lebar sampai ke belakang kepala .
Hehe . Kenapa ? Kenapa korang tanya ?
Ececeh . Aku happy laa sebab aku
Menang tempat kedua !
Sebelum ni aku ada join contest by Adam Haiqal .
Contest beliau senang je .
Suro cerita pasal memori 2010 dan azam 2011 .
Aku dengan sesedap jiwa raga aku laa menaip .
Klik sini kalau nak tengok .
Aku ada bukak blog contestant lain .
Cerita dorang pon best jugak .
Tak sangka aku boleh masuk dalam kategori pemenang .

Hati aku bagai dibawa angin petang yang sepoi - sepoi bahasa tu ,
melayang je di awangan . Hahahahaha .
Tolong jangan meluat dengan aku .
Aku baru first time menang tau . Kasi laa can nak happy sikit .
Ehehehehe .

Baiklah murid - murid .
Kalau nak tau apa hadiah nya , sila cekidaot
sini .

Very very very big and huge thanks to him .
Thanks ya Incik Adam Haiqal !
Buat laa contest lagi . Dan kasi saya menang lagi .
Hehehe . Lebeh pulak .

Sila laa lawat beliau (:

Tiada ulasan: