Saya dan mereka ! ( Bahagian satu )

Assalamualaikum kawan !

Malam ni aku nak imbas balik memori aku bersama kawan kawan aku . Aku ni nampak je keras , dah nama pon hati batu . Tapi jauh dalam hati aku sebenarnya rindu tau kat kawan kawan . Ada yang tengah but diploma , ada yang kerja sementara tunggu result STPM . Ada jugak tu yang jadi pengusaha anggor berjaya macam aku ! Akibat masing masing busy , jarang laa dapat keluar sama sama . Korang nak kenal dengan dorang ? Meh sini aku kenalkan sorang sorang . Dorang ni semua sebaya aku , 20 tahun (:
Natasha Diana
Tasha , aku sayang kau ! Hehe . Oke , dia ni nampak je macam lemah lembut tapi jangan maen maen aaa . Dia kalau lepuk , berbisa woo ! Aku tak pernah rasa pon tapi boyfie dia yang kata . Ya , dia sudah ada boyfie . Jangan nak mengorat ya . Aku kenal dia dari form 1 sebab kami sekelas . Tapi kami mula rapat masa form 4 . Masa form 6 pula kami tak sama kelas , kami berjiran . Sebab dia ambil subjek akaun , ekonomi , pengurusan perniagaan . Aku ambil subjek lain .
Good friends are like stars . You don't always see them , but you know they are always there .

Nur Fashiha
Chea , i love you ! Dia ni memang lemah lembut . Jangan cuba cuba nak kacau , aku karate jap lagi ! Hehe , poyo jap . Aku sekelas dengan dia start form 2 . Mula rapat masa form 4 . Sama laa macam Tasha . Kami satu geng . Pergi mana bertiga . Sekarang dia study kat KUIS , Bangi . Beliau pon sudah berpunya oke .
Most people walk in and out of your life . But only friends leave footprints in your heart .

Nur Liyana
Yana , wo ai ni ! Dia aku kenal masa form 4 . Dia genius sejarah woo . Sampai kan kami gelar Cekgu sejarah tu , papa dia . Hehe . Aku tak tau macam mana dia boleh terel . Dasyat ! Dia ni sopan santun tau , lemah lembut je . Selalu aku buli dia . Jahat kan . Hehe .
Good friend are hard to find , harder to leave and impossible to forget .
Nurul Syafikah
Pika , aishiteru ! Kalau nak tahu dia ni gila brutal . Gengster sekolah ni ! Hahha , tipu jap . Dulu kalau bebudak kelas nampak muka dia mesti tension . Sebab dia ni yang in charge kutip duet untuk baju kelas . Hehe . Pesanan untuk dia jap . Makcik , thanks tau sebab bawak aku pegi jenjalan raya . Asek naek kete kau je kan . Hehe .
The best time to make friends is before you need them .


Itu laa antara kengkawan yang aku sayang . Ada ramai lagi . Takda gambar dorang kat sini tak bermakna aku tak sayang oke . Sayang gila . Ex 5sc3 , aku harap kita akan kawan sampai bila bila . Jangan lupakan aku ya !

AKU SAYANG KORANG (:

4 ulasan:

Lyeanna Wana berkata...

wana sayang kwn juge..
rindu lak kwn lme

Cikin berkata...

@Lyeanna Wana
hehe , kalau kita ada kwn baru pon , kwn lama tetap dlm hati kan .

♥cik fyza ♥ berkata...

frenz akn kekal slamanya~ jgalah persahabatan uh~ ^^,

Cikin berkata...

@♥cik fyza ♥
insya Allah (: