Nak cup cake yang comel dan sedap tak ?

Ini adalah entri promo .

Korang , korang ! Korang nak cup cake yang comel dan sedap tak ? Mesti nak kan , tak payah tipu oke . Aku tengok muka korang pon dah tau .Tengok ni !







Nampak sedap kan ? Nyum nyum ! Nak laa tu kan kan kan kan kan ! Kalau nak , korang pergi Blog Intan Cookies ni untuk tengok lebih banyak cute cup cakes , kek kahwin , kek tunang , and birthday cake ! Kalau nak tempah , call number ni 012-6736289 .

BEST !

2 ulasan:

Yuny Khoo berkata...

comel nye cup cake dia..cm syg je nk mkn..^^

Cikin berkata...

hahaha . tau takpa (: