Ben Ashaari Blog .

Assalamualaikum eberibadi :)

Oke anak anak . Hari ni kita nak buat entri pasal bloglist Ben Ashaari . Kenal kan beliau ? Tak kan tak kenal kot , femes tu . Mak aku pon kenal walaupon takda blog . Hehe . Ni hah header beliau .


Kenal dah ? Bagos ! Sekarang kita jawab soalan beliau tu ya .

1 . Berapa kalikah anda update sehari dan jumlah entri anda sehingga kini .
Biasanya kalau free gila gila kat rumah , mau dalam 3 hingga 4 entri . Kalau free oke . Tapi biasanya 1 atau 2 je sehari . Sehingga kini dah buat 130 entri . Sikit je baru .

2. Kenapa anda berminat nak berada dalam bloglist Ben Ashaari .
Sebab dengan cara ni , aku dapat promot blog aku yang sepi dan sunyi ni . Supaya dapat memeriahkan lagi laa kata orang . And of course jugak untuk naikkan trafik yang sekaligus menaikkan nuffnang aku . Jujurkan :)

3. Apakah perkara yang ingin anda lakukan sekiranya blog anda popular .
Ehem ehem . Semestinya aku nak buat bloglist jugak . Yelaa , kalau blog kita dah popular , mestilaa ramai yang melawat . Jadi dapatlaa aku promote blog blog yang baru je muncul . Sebelum ni orang tolong kita . Kalau dah popular kita pula tolong orang , tak gitu :)

Oke , siap pon entri untuk Bloglist Ben Ashaari !

3 ulasan:

http://aniesandyou.blogspot.com berkata...

memula x kenal dia ni bla da tgk blog br tau knape dia pemes

Aiydalela berkata...

gud luck! sis pom baru aje join :)

Cikin berkata...

heheh. gud luck jgk (: