30 Hari Mencari Cinta (:

Blurrpp ! Alhamdulillah , kenyang . Menu malam ni ialah Asam Pedas Blackpaper . Straight from Melaka , mak aku yang masak . Nak tengok ? Confirm korang terliur punya la . So , untuk mengelakkan keyboard korang basah , aku tak tunjok laa (:

Malam ni entri agak special sebab malam ni aku akan mencari cinta sejati aku selama 30 hari ! Hahaha , tipu je . Taklaa cinta sejati kot . Apa apa pon korang cekidaot laa . Join laa buat sekali (:

JOM JENJALAN CARI CINTA (:

HARI 1 - Lagu kegemaran
HARI 2 - Filem kegemaran
HARI 3 - Idea tentang janji temu pertama yang sempurna
HARI 4 - Photographi kegemaran bersama teman baik
HARI 5 - Gambarkan sesuatu yang ingin dilakukan sebelum mati
HARI 6 - Gambar haiwan yang amat disukai untuk dijadikan haiwan peliharaan
HARI 7 - Perkahwinan impian
HARI 8 - Lagu yang boleh dipadankan dengan mood
HARI 9 - Gambar benda terakhir yang dibeli
HARI 10 - Gambar tempat makan yang amat disukai
HARI 11 -  Beg alat solek apakah yang digunakan
HARI 12 - Status hubungan kini, kalau single, nyatakan kehidupan sebagai seorang yang single
HARI 13 - Gambar artis atau band yang diminati
HARI 14 - Rancangan televisyen yang amat digemari
HARI 15 - Sesuatu yang tidak akan ditinggalkan bila keluar dari rumah
HARI 16 - Gambar sesorang yang menginspirasikan dirimu
HARI 17 - Harapan tentang masa depan
HARI 18 - 5 perkara yang mengganggu hidup tentang lelaki/perempuan
HARI 19 - sama seperti nombor 5
HARI 20 - Maksud disebalik nama blog
HARI 21 - Gambarkan sesuatu yang akan buat dirimu gembira
HARI 22 - Surat kepada seseorang yang telah menyakitimu
HARI 23 - 15 fakta tentang dirimu
HARI 24 - Gambar sesuatu yang amat bermakna buat dirimu
HARI 25 - Siapa anda?
HARI 26 - Gambaran sesuatu tempat yang ingin dituju
HARI 27 - Jenis sifat seseorang yang menarik buatmu
HARI 28 - Apa yang telah dipelajari pada bulan lepas?
HARI 29 - Perkara yang tidak akan dicapai bersungguh-sungguh.
HARI 30
- Gambar dirimu yang terkini + 3 perkara baik yang didapati sepanjang 30 hari ini

Aku mula esok ! Jom laa (:

BEST !

5 ulasan:

LehaMY berkata...

wow . sedapnya makanan itu. Selamat mencari cinta! hehehe :D

Lyssa Dollixious berkata...

wahh .! sangat best entry ini ;))

Yuni Aisyah berkata...

ingtkan ape la..haha...

ok2 cpt la mula..x sabar nie nak bace..:D

qlah berkata...

slurp.. huwa . lapar . cet ! qlah , kau puasa . jgn buad perangai . hehe .
jap2 , btw , tipu ? ap yg HeartBeat tpu ? saspen qlah .

contact me on facebook : http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=100000761564831

tq dear .

mushee murtadza berkata...

selamat berjalan jalan mencari cinta :D