Yeay , balik kampong !

Wahai rakyat jelata sekalian ,
di sini beta nak umumkan .
Bahawasanya beta akan meninggalkan blog ni
untuk tempoh 2 hari
kerana beta akan pulang ke kampong halaman .

ADUH . Dah laa tu .
Takda idea dah nak guna bahasa istana ^^

Actually aku nak balik kampong .
Tapi taktau lagi laa duduk rumah atok ke , pakcik ke .
Urm , mungkin sebelum zohor bertolak .

Aku stay ni pon sebab aku buat kek tadi .
Beliau suroh , nak rasa katanya .
Siapakah beliau ?
Beliau bernama Mohamad Firdaus .
Bukan boipren oke . Kawan je .

Aku kenal beliau pon sebab mak aku .
Mak aku dengan mak beliau kawan ,
sejak skola lagi .
Aku baru je kenal beliau ni ,
masa puasa hari tu . Lepak rumah beliau .

Ooh , lupa nak kasi tau .
Kampong aku kat Melaka .
kampong mak aku tu .

ihsan incik google .

Tak saba rasanya nak pegi Melaka .
Tapi baju satu hapa pon tak packing lagi .
ADOI . Malasnya nak packing .
HOHO ~

Oke laa . Aku nak tido ni .
Ngantok gila doe .
Nak dekat 24 jam aku tak tido .
Naek balik laa migrain . HUH !

Doakan perjalanan aku sekeluarga selamat ya !
And mungkin aku tak online 2 hari .
Until monday .
MUUUAAAHHH blog tercinta .
Aku akan rindu kau (:

ASSALAMUALAIKUM ^^

12 ulasan:

Cikin berkata...

Sesapa yg tinggal jejak ,
aku akan CEKIDAOT later oke (:
Pupye ^^

Amni berkata...

tido jangan tak tido.. hehe....

semoga selamat sampai kampung dear....=)

aNnE berkata...

jaga diri baik2 tau..hehe

Norfa berkata...

huhu.. semoga selamat perjalannanya.. saya singgah sini dan follo..

iszieylyanziy berkata...

semoga selamat perjalanan :)

ANATI SOKI berkata...

balik kampung!!! ualalalalaal... heheh.. have fun dear!! anat fllow mellow cni ek

superduperleya berkata...

wahh wahh . ang balik kampung plax . erm , jap jap ! part buat cake tuh kan . kemaen spesel kau bagi kat inche firdaus si teman tapi mesra tuh . HAHA . cake utk aku tader pun na buatkan . sob sob . tacink !

rieyana ynn berkata...

best...best...blk kg...;d

superduperleya berkata...

weh . aku tag kau . http://superduperleya.blogspot.com/2010/12/giveaway-domain-by-khaizariencom.html

superduperleya berkata...

weh . aku tag kau . http://superduperleya.blogspot.com/2010/12/giveaway-domain-by-khaizariencom.html

superduperleya berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Cikin berkata...

thanks doa kan keselamatan kami .
yang follow pon thanks ,
later saya jengah ya . (: