Tolong jaga perasaan blogger lain .


Firstly , aku minta SORRY sangat .
Maybe ada yang terasa ke dengan entri aku ni .
Aku bukannya apa
just taknak ada rasa tak puas hati je antara blogger .

Aku jenjalan tadi baca entri seseorang .
Entri tu pasal kenaikan harga food kat MAMAK .
Oke , aku tak kesah pon pasal tu .
Tapi yang aku kesah pasal komen entri tu .

Korang ni pon .
Kalau nak komen tu tak salah .
Luahkan je laa pendapat korang .
Bagus laa macam tu .

Komen yang membina sudah laa .
Jangan komen yang menghina .
Jangan laa sampai mengguris perasaan orang lain .
Aku sebagai seorang MAMAK terasa tau .
SORRY kalau ada yang terasa .

ASSALAMUALAIKUM (:

6 ulasan:

aNnE berkata...

betoi2..mentang2 la mamak tu tak baca komen dia..haha

Cikin berkata...

HAHA . mamak tu tak baca komen dia .
tp mamak ni baca . HEHE .

Aizuddin Hanis berkata...

adush....sabar jelah...nk wtcmne kn...

fazemy berkata...

Hehe...hidup mamak! Errr...akak pun kdg main komen je. Klw tak suka ckp tak suka. Tp biasa klw tak suka aku prefer takyah komen pape. dari yg komen pakai nama anon. hampesss!

Kuronofu91 berkata...

salam ziarah....suka tgk pic2 ceria dalam blog nie~~~

Kuronofu91 berkata...

Kuronofu tu aper?? Pegi kat link nie..huhuh....

http://kuronofu91.blogspot.com/2010/12/segmen-pelik-sangat-ke-nama-blog-aku-ni.html