Sengal Zone : Aku Masih Single !

Assalamualaikum (:
Pernah dengar 'single is simple'
HAA , memang tepat kot ungkapan tu .
Bagi aku laa , korang aku tak tau .

Jadi untuk menyatakan aku ni single ,
aku pon join laa
Sengal Zone : Aku Masih Single !
HEHE .
Sementara belom start keje ni ,
daripada termenung kat bilik fikir pasal gaji ,
lebih baik aku join kan kan kan ?

Program ini ditaja oleh Encik Udeen .
HAHA . Formal pula !
Untuk maklumat lanjut sila ke blog beliau ya .

Untuk melengkapkan entri ni ,
aku kena menyatakan 3 ciri jejaka idaman hati .
HEHE . Malu pula .

Pertama jejaka tersebut mesti laa seorang yang pandai memasak .
KENAPA ?
Sebab nya aku ni suka makan .
Jemu makan masakan sendiri . HAHA .
Macam laa selalu sangat masak .

Kedua jejaka tersebut mesti laa seorang yang ceria .
KENAPA ?
Sebab aku ni pendiam tau .
Jangan tak percaya .
Aku kat dalam ni je bising . Kat luar pendiam habis !
Kalau dua dua pendiam ,
tak best laa . Tak ceria kan kan kan .

Ketiga jejaka tersebut mesti laa seorang yang kuat pegangan agama nya .
KENAPA ?
Supaya dia dapat tepis segala godaan .
Maklum laa . Dalam dunia yang penuh pancaroba kan kan kan .
Bukan sahaja godaan perempuan ,
tapi godaan sesapa je .
Di buatnya dapat jejaka ala ala SIWON !
WOW !

Oke , tu sahaja .
Sila laa join ramai ramai ya !
Klik je link kat atas tu (:

6 ulasan:

aNnE berkata...

cepat usha cikin...hahaha

Cikin berkata...

hahaha .
usha dari jaoh je . LALALA ~

..bicara hati ke hati.. berkata...

amin..saya doakan!!^^,

..bicara hati ke hati.. berkata...

amin..saya doakan!!^^,

yad'z berkata...

single is simple..
couple is trouble..
ngeh3x...


<<p/s : jom join GA

Cikin berkata...

betol . hehe :)