Pertandingan Blog Paling Superb !



  1. Terbuka kepada Malaysian Blogger yang tinggal di Malaysia only . Kalau korang tinggal kat luar negara, payah nak post hadiah .
  2. Kena follow blog Aisyah dan Izzah dulu . Kalau tak nak follow pun takpe tapi make sure korang salu update ngan blog dorang okeyy ?
  3. Mesti ada blog . Kalau takda blog, takdalah contest dan hadiah . :)
  4. Buat satu entry bertajuk Pertandingan Blog Paling Superb ! Copy entry dan banner ini .
  5. Tinggalkan URL blog, emel & nama korang di blog Aisyah sahaja . Click tab Contest. Kalau korang
    nampak Pertandingan Blog Paling Superb !, click and then tinggalkan URL blog, emel dan nama penuh di ruangan komen .
  6. Hadiah Misteri menanti anda !
  7. Had penyertaan : 200 blogger yang awal mendaftar saja boleh ikut .
  8. Hanya 3 blogger sahaja dipilih !
  9. Kalau ada apa2 perubahan akan diberitahu nanti .
  10. Tag kengkawan anda juga ! Tag lah seramai mana yang korang nak . Tak nak tag pun tak pe .

    Tarikh tutup : 21 Februari 2011 , 11.59 PM .

    Aku tag semua kawan kawan aku yang tercinta
    sebab blog korang memang superb sygg (:

3 ulasan:

nazirulhazwan~ berkata...

babe, den tegur sket boleh??:)
tuka fon lain babe, font ni susah nak bace la babe:)

sekamar rindu berkata...

salam...

singgah petang follow ur blog..


***83

Cikin berkata...

nazirul : thanks sbb tegor .
oke , cikin tukar dah (: