Dah dapat keje !

Alhamdulillah .
Akhirnya dapat jugak keje .
Takda laa duduk kat rumah membesarkan badan !
HAHA .

Aku dapat keje kat The Store .
Jadi promoter Eepro .
Jenama kasut tu . Tau ?

Tapi 1 perkara yang buat aku rasa geli hati .
Sebelum ni sumpah bagai
TAKNAK keje The Store .
HAHA !
Last last situ jugak aku keje ,
adoyai (:

Urm , tapi banyak yang kena beli tau .
T shirt lengan pendek berkolar putih ,
kasut kulit hitam ,
seluar slack hitam ,
tudung putih ( tak suka ! )
sweter putih .

Seriously , aku tak suka kaler putih .
Kenapa ?
Sebab kaler putih buat aku nampak lagi besar .
Dah laa aku memang besar .
HUH !

Aku start keje Januari 2011 .
So , buat masa ni aku lepak kat rumah .
EH , tak lepak oke .
Buat keje rumah ,
blaja masak ( wajib ! )
and aku nak buat kek !
Lama dah tak buat .

Aku pegi carik keje dengan Cik Leeya .
Masa isi borang keje tu ,
Cik Intan baru datang .
Dia masok keje awal .

Lepas settle kat situ ,
kami pegi karok . Hoyehh !
Tapi Cik Intan join sekejap je
sebab dia kena masok keje masa tu .

So , aku dengan Cik Leeya je laa yang karok .
Tapi aku tensen sikit laa . HAISH !
Mana taknya , sound dia SUCK gila .
Oopss . Kasar pula ! Sorry (:

2 jam je kami karok .
Kalau bawak extra money ,
mau sampai 4 jam tu .
Banyak kot lagu yang kami pilih .
Tak habis nyanyi masa tu .

Takpa . Sebelum start keje
kita karok ya kawan kawan .
HEHE .
Malam tu aku cerita kat Cik Sue ,
bengang beliau !
Alahai kawan ,
kau kan kat Terengganu . HAHA .
Kau balik nanti , kita karok oke ?

Oke laa . That's all kot .
Nanti aku update lagi .

ASSALAMUALAIKUM !

2 ulasan:

BicArA HaTi berkata...

congrate...gud luck for you new job..hope u can fine with u new job..=)

Cikin berkata...

tenkiu :)
first time kot keje stlh 19 tahun bernafas .