Cover Your Aurat Campaign | Show Your Support !


Campaign ni dianjur oleh The Pot Pet King .
Aku baru saja first time jumpa blog beliau .
Memang bagus laa beliau buat campaign macam ni .
Mungkin dengan cara ni dapat sedarkan kaum adam & hawa .

Kebanyakan remaja sekarang ni
dressing bukan main .
Kalau orang lain komen
cakap orang tu out dated laa , kolot laa .

HELLO !
Takda istilah tu dalam islam ya anak anak .
Tak salah nak berfesyen .
Tapi berpada pada laa .
Banyak apa fesyen muslimah sekarang ni .
Sopan lagi tu .
Even lebih bagos daripada baju seksi meksi tu .

Pada pendapat aku laa kan ,
buat apa nak tunjuk kat orang yang tak berhak ?
Dorang tak layak langsong nak tengok tau .
Dorang jugak tak layak langsong nak sentuh .

Memang aku bukannya baek mana .
Masih cuba perbaiki diri .
And harap muslimah di luar sana
sentiasa terpelihara daripada segala macam dugaan dunia .

Aku nak tag
Cik Sue
Cik Leeya
Cik Mimie
Cik Dayah
Cik Numeeqah

ASSALAMUALAIKUM (:

4 ulasan:

KaLeD diDi berkata...

caye tag anda . . .

http://lampoh09.blogspot.com/2010/12/contest-into-da-mirror.html

Cikin berkata...

thanks !

asyfiqaz berkata...

thanks for your support!
semoga usaha kita diberkati Allah =)

asyfiqaz berkata...

salam, nak jemput tuan rumah support kempen ni pulak! tenkiu..

http://thepotpetking.blogspot.com/2011/01/campaign-love-live-life-green-earth-we.html