Binatang yang paling susah dibunuh !

Actually entri aku kali ni
aku ambil dari emel aku .
Apa korang ingat aku buat research mendalam ke ?
HAHA . Sikit tu ada laa .
Just untuk kepastian .
CEKIDAOT !

Giant East African Snail

Seriously , aku geli tengok binatang ni .
Siput ni sama je macam siput biasa ,
cuma lebih panjang & besar .
Beliau tiada super power . Harap maklum . HEHE .
Masyarakat dah cuba macam macam cara
termasuklah bakar & kasi racun .
Tapi tak mati mati jugak .
Water bears
Oke , sekali lagi aku geli !
Beliau merupakan binatang air mikroskopik
dan boleh tahan pada suhu -273 darjah celcius .
Bom nuklear pon tak boleh hapuskan binatang ni .


Tree Weta
 Tengok pon dah seram , nyah .
Kalaupun binatang ni dibekukan ,
darah beliau tetap mengalir .
Wah , macam darah pahlawan pula !
Dan binatang ni macam zombi tau .
Kenapa ?
Sebab bila kita bekukan beliau ,
hati dan otak beliau akan mati .
Tapi bila ais dah cair , beliau hidup kembali .
HUH . Seram !


Oke , tu saja (:

Tiada ulasan: