Semoga berjaya kawan kawan !


Halo halo !
Apa matif aku letak foto MUET ni ?

Haa . Ni nak kasi tau laa ni .

Hari ni exam MUET tau .

MUET tu apa ?
Sila baca foto di atas .

Malaysian University English Test .

Kenapa kena amek MUET ?
Sebab nak masuk U laa .

Kalau ta amek MUET ,

macam mana nak masuk U .


Bagi yang tak tau , MUET ni ada 4 parts .

Speaking , Listening , Writting , Reading .

Actually , MUET ni tak laa susah mana pun .

Kalau vocab gila menggunung ,

diulangi GILA MENGGUNUNG ,

band 10 dah dalam tangan tau !

Eheh , tertipu pula .

Band 6 je laa .


Tapi disebabkan vocab aku yang ala kadar ,

aku dapat band 3 je nasa amek test April .

Oke , what ! Alhamdulillah .

Cuba kau bersyukur sikit NUR ASIHIKIN (:
heh . So , malas dah nak repeat .


Buat kawan kawan yang amek MUET hari ni ,
SEMOGA BERJAYA YA !

3 ulasan:

eZad niMo berkata...

bile muet? :D

eZad niMo berkata...

oo, haha, nmpk sgt x baca btul2 :P
tahniah2! sama la kta =P

Cikin berkata...

hahaha . tau pun .
wee ~ tahniah utk kita (: