My Girlfriend Is Gumiho

Jangan salah faham ya . Bukannya nama girlfriend aku Gumiho . Tapi My Girlfriend Is Gumiho adalah tajuk drama korea yang sangat laa BEST ! Selama ni aku tak ambil tahu pun pasal draama atau lagu korea . Ni semua pengaruh daripada member aku yang bernama Intan Farhana laa ni . Dia punya laa gila korea . Urm , mulai hari ni aku nak gelarnya HANTU KOREA ! Hahah , sorry Nyot (:

Well, anyway . Cerita ni pasal seekor musang sakti yang selama ni dalam lukisan , keluar daripada lukisan tu dan menjelma jadi manusia . Cerita ni memang agak mengarut banyak , tapi jalan cerita BEST doe ! Tambah pula pelakon dia HEBAT . Lee Seung Ki sebagai Cha Dae Woong & Shin Min Ah sebagai Gumiho .





Sekarang drama ni sedang ditayangkan di astro channel 393 . Memang rugi laa kalau tak tgk drama ni . Terhangat di pasaran ! Heheh .

2 ulasan:

paan berkata...

musang sakti ye.hahaha kalo jepun ngan korea , aku lagi minat jepun..

Entri terbaru ->Tag Blogwalking 2010 dari Sue

Cikin berkata...

jepun ? cita apa je yg best ? heh .