Shopping sama makcek - makcek HOT !

Add caption
Makcek - makcek HOT ? HOT ke ? Heheh . Jangan marah sayang2 sekalian .
Tanggal 4 September 2010 bersamaan dengan hari Sabtu iaitu 6 hari sebelum raya dan 4 hari selepas sambutan kemerdekaan negara kita yang tercinta , erk ? Apakah ini , bebelan ? Haha . Dah2 . Melalut sebentar . Sori , FULLSTOP . Well , pada hari yang dinyatakan uh , aku bersama leeya , nyot , sue , bieha , biela , kak iffa , cousin leeya ( sori tak tau nama  ) pegi menjelajah KL . Nak shopping raya laa katakan .

Jam 11 lebeh dah keluar . Betapa semangatnya aku . I'm wearing my new outfit . Hehe . Kebetulan si leeya , sue , nyot pun pakai baju sama kaler dengan aku , COKLAT . Tunggu pakcik driver bas a.k.a. ex boyfriend leeya ( haha ) agak memenatkan juga . Well , sampai je kat CHOW KIT , bermulalah perjalanan yang sebenarnya . Mula2 tak laa penat . Tapi jalan punya jalan , sakit juga laa kaki ini . Sampai hari ni sakitnya tau . Dah , tengok je laa gambar kat bawah ni . Hehehe .







Wahaha . Memang penat gila laa . Jalan2 je lebeh . Barang tak banyak mana un beli . Heheh . Anyway , jalan punya jalan , dah jam 5 lebeh rupanya . Then call leeya . Katanya kat Station Kopitiam . Lepak2 situ . Sampai tertido . Penat punya pasal . Hehe . Lepas order seketika , food un sampai . Aduh . Lama lagi kot nak bukak puasa . Hmm . Saba je laa sambil merenung food and drink kat depan mata . Haha . Kuatkan dan tabahkan hati . Haha . Tengok tv , wah . Dah azan laa . Apa lagi , lepas baca doa , Apple juice yang aku sedut dulu . Alhamdulillah . Lepas lagi 1 hari puasa .

Lepas bukak puasa , dudok2 jap then gerak balik . Odw nak g KTM , boleh hujan laa pula . Nasib tak lebat . Mau jam 9 juga laa sampai rumah . Tapi memang best laa keluar dengan korang . Bila lagi laa kan kita dapat keluar macam ni . Nanti masing2 bawa haluan sendiri . Huhu . Love u guys ! SARANGHAE <3

2 ulasan:

superduperleya berkata...

hehe . really LOVE diz post syg ! hee . eyh . Ex aku kah ? jeng3 . wahaha . ukee laa kot .bila na hang ? rightio afta stpm syg .

Cikin berkata...

insya-allah syg . afta STPM ! yahoo ! can't wait :)