Rindu akan sekolah ?

Jadual Trial
Kejap kejap . Statement yang agak tak boleh blah . Since when aku rindu akan sekolah ? Haha . Dah 7 tahun dah sekolah kat situ . Kalau dah habis sekolah , rindu laa kot . Tapi entri ni bukan nak cerita pasal sekolah kebanggaan ku itu . Kaitan sikit tu ada laa . Ni nak cerita pasal peperiksaan percubaan yang akan aku duduki di sekolah itu ! ( oke . ayat skema ) .

Huh , aku dah baca buku tau ! Percaya tak ? Tak percaya ? Hmm . Aku dah baca muka surat 1 buku teks mikroekonomi . Haa . Baca laa juga tu kan . Haish . Sekarang ni kena serius . STPM tinggal 2 bulan je lagi . Dah laa kot sekarang . Aku nak pegi mengSTUDYkan diri ni . Haha . Wish me luck :)

Tiada ulasan: