Hari kami

Aku & kawan2 aku mengofferkan diri untuk jaga checkpoint sempena Explorace Kelab Rukunegara . Tempat aku , Bieha & Nyot dekat dengan kediaman staff . Best woo . Dudok atas palong bawah rimbunan daun2 hijau . Haha . Tadi nak snap gambar dengan vespa pink ! Lawa oh . Tapi tak sempat laa pulak .
Dekat checkpoint tadi memang huru-hara . Mana tidak nya , bukan kena layan 1 group at a time , ni sekali 3 , 4 , 5 group sekali . Huh , sabar je laa . Aku fikir puasa je . Kalau tak , memang dah kena dah beliau . Bayangkan laa . Semua pegi serbu 1 checkpoint . Buat laa lain2 checkpoit . Haish . Membara je hati ni .
Dah laa dengan barangnya tak cukup . Bayangkan laa . Kena dapatkan 20 botol mineral dalam 1 malam . Mana laa nak dapat dalam bulan puasa ni ? Kalau hari2 biasa senang laa nak dapat . Memang huru-hara gila laa checkpoint tadi . Dengan arahan yang tak betul laa . Memang chaotic laa !
Tapi takpa . Terubat juga laa hati ni bila tgk gambar2 dengan Bieha & Nyot tadi . Ni hah :)

Sama Nyot :)
Sama Bieha :)

3 ulasan:

superduperLEYA berkata...

weh macek bolats ! haha . gambar ku tader ? huhh !

Cikin berkata...

kau kat chechpoint laen . cmna mau amek gmbr kau . huhh ~ :)

superduperLEYA berkata...

ehee . ala neh yg ta bes neh . ish . ta penah neh mke ku tader kat cams korg . ta puas aty ta puas aty . wahaaha